Csőszigetelés

Szigetelőcsőhéj magas hőmérsékl. EPDM 22x13mm Kaiflex

A Kaiflex Solar EPDM +150 °C és –50 °C közötti hőmérséklet-tartományban is megőrzi rugalmas tulajdonságait és teljes funkcionalitását. A Kaiflex Solar EPDM magas hőmérséklet-ellenállóságának és jó hővezető képességének köszönhetően a Kaiflex Solar EPDM jól jön a napkollektoros rendszerekben, mivel itt a közegcsövek hőmérséklete több mint +100 °C-ra emelkedik.

2m/db

Cikkszám: 0363KN2213000

Elérhetőség: Raktáron
2 480 Ft + ÁFA
Mennyiség
fm
MárkaKaiflex
Méret22 x 13 mm

A kültéri megoldásA kültéri alkalmazásokban a szigetelés nagy hőmérséklet-ingadozásoknak, UV-fénynek , ózonnak és időjárási hatásoknak van kitéve. A Kaiflex megbízhatóan ellenáll ezeknek a hatásoknak.


 


Konstans teljesítmény magas hőmérsékletenA csővezetékek nagyon magas hőmérsékletnek lehetnek kitéve. A Kaiflex széles hőmérséklet-tartományban, akár + 150 °C-ig megőrzi rugalmas tulajdonságait és teljes funkcionalitását.


 


A kiváló hőértékek minimalizálják az energiaveszteségeketA nem megfelelően szigetelt műszaki berendezések megnövekedett üzemeltetési költségeket okoznak. A Kaiflexnek alacsony a hővezető képessége, ami alacsonyabb energiaveszteséget eredményez, és növeli a teljes berendezés hatékonyságát.