Megérkezett a testo 570s intelligens szervizcsaptelep

A Testo újgenerációs digitális szervizcsaptelepei gyorsabbak, megbízhatóbbak és rugalmasabbak, mint valaha. A gyártó kínálatában számos digitális szervizcsaptelep áll rendelkezésre, amelyek megbízható és intelligens technológiákat használnak a munkanapok megkönnyítésére. Így értékes időt takaríthat meg és elkerülheti a munkával járó stresszt a szellőző- és hűtőrendszerek és a hőszivattyúk telepítése vagy karbantartása során. Az okos műszerek használata egyszerűbb, ráadásul kombinált mérésekre és digitális dokumentációra is képesek.

A Testo több mint 20 éves szakértelemmel gyárt és fejleszt szervizcsaptelepeket, így azok könnyen alkalmazkodnak a különböző mérési igényekhez. Emellett a cég szervizcsaptelepei masszív és kompakt kiszereléssel rendelkeznek, ezáltal rendkívül időtállóak. A gyártó okos szervizcsaptelep kínálata folyamatosan frissül, legújabb innovációja pedig a napokban debütált testo 570s intelligens, 4-utas szelepblokkal rendelkező digitális szervizcsaptelep. Ez a modell a világ első intelligens szervizcsaptelepe, amely önállóan észleli és kijelzi a felmerülő hibákat.

Az új testo 570s készülékkel kinyílik a jövő a hűtő- és légkondicionáló rendszerek és a hőszivattyúk intelligens hosszú távú mérése előtt. A testo Smart applikáció digitális hibaelemzése lehetővé teszi a hibajelenségek gyors és megbízható észlelését. A világ leghosszabb, akár 360 órás üzemidejével és 72 órás mérés rögzítéséhez alkalmas nagy adattárolójával a testo 570s a tökéletes mérőműszer a hosszú távú mérésekhez. Az innovációnak számító üzemidőt a Dual Power Concept technológia, azaz egy újratölthető akkumulátor (USB-C) és 3 alkáli elem hibrid rendszere biztosítja.

A nagyfokú robusztusságnak köszönhetően IP54 védettséggel rendelkezik, ezáltal rendkívül megbízható és biztonságos, hiszen a legnehezebb körülmények között is garantálja a maximális pontosságot, valamint a folyamatosan magas teljesítményt. A testo 570s méréstartománya –1 és 60 bar közé esik, továbbá 0,25% fs mérési pontossággal képes az A2L és A3 hűtőközegek mérésére, még nagyon alacsony nyomásértékeknél is, így kiváló társ minden hűtő- és klímaberendezés szervizelésére. Továbbá automatikusan elvégzi a hűtőközegek frissítését, ezzel is időt spórolva Önnek.

A testo 570s bevezetésével a gyártó elsődleges célja, hogy a mérést a lehető leggyorsabbá és legegyszerűbbé tegye. Ennek érdekében a Testo olyan funkciókat fejlesztett ki, amelyek még gördülékenyebbé teszik a mindennapi feladatokat. A könnyű kezelhetőség érdekében a műszer nagyméretű kijelzője egy pillantás alatt megmutatja az összes mérési adatot, a felhasználóbarát, irányított menü pedig lépésről lépésre vezetik végig a felhasználót a mérés során szükséges lépéseken.

Mind a testo 570s kapcsán, mind a digitális szervizcsaptelepekről általánosságban elmondható, hogy egyik kiemelkedő tulajdonságuk az analóg műszerek hagyományos mechanikus működési elvéhez viszonyítva, hogy a digitális szervizcsaptelepek sokkal pontosabb adatokat szolgáltatnak, a nagy kijelzőnek köszönhetően pedig egy pillanat alatt jelenítik meg az összes mérési adatot és az eredmények elemzését.

2023.11.10.

Vissza